Evoluce českého jídla

rok vydání – 2024
Doporučená cena je 378 Kč

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že ani místní, natož turisté, o historii českého jídla moc nevědí. Proto vznikla tato kniha. Najdete v ní informace, které by měly zpochybnit stereotypy o české kuchyni, inspirovat kuchaře při vytváření moderní české kuchyně a hlavně pobavit, protože pevně doufáme, že příběh historie českého jídla vás zaujme stejně jako nás.

Ilustrace

Bibliografické údaje

EAN 9788025744437
ISBN 978-80-257-4443-7
Počet stran 232
Jazyk česky
Vazba vázaná
Produkt kniha
Rozměry 15,5cm x 23cm
Vydání 2024 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné

Další knihy tvůrců titulu

Tento autor u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.

Tento ilustrátor u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.