Jehovista

rok vydání – 2024
Doporučená cena je 488 Kč

Ota, dvacetiletý syn jednoho z vedoucích svědků Jehovových v Čechách, se vydává do Aše, aby posílil věřící v tamním sboru. Zpočátku ve své snaze zažívá úspěch – proniká do svérázného sborového prostředí, přesvědčuje jinověrce, toulá se příhraniční divočinou. Čím dál více ho však pronásledují potlačované pochybnosti a výčitky svědomí pramenící z toho, že před lety zavrhl svého nejlepšího kamaráda, který byl z organizace exkomunikován. Ocitá se na pokraji temnoty... Časosběrný román čerpající ze skutečných zážitků se odehrává na počátku 21. století.

Bibliografické údaje

EAN 9788025743324
ISBN 978-80-257-4332-4
Počet stran 416
Jazyk česky
Vazba brožovaná
Produkt kniha
Rozměry 14,5cm x 20,5cm
Vydání 2024 (1. vydání)
Nakladatel Argo

Celkové hodnocení

5 (2x)

Poslechněte si ukázku

Načetl Zbyšek Horák

Názory
čtenářů

Šárka
3. 5. 2024

Skvělá knížka! Nutně...

(...) Skvělá knížka! Nutně potřebuji minimálně ještě jeden díl! Mám tolik otázek…, jak to všechno dopadlo??? Velmi zajímavé čtení!

Hana Dolejšová
9. 4. 2024

Knihu jsem přečetla...

(...) Knihu jsem přečetla jedním dechem resp. na dva nádechy s pauzou na krátký spánek. Jinak to totiž nešlo: prožívala jsem od začátku do konce hluboce lidský příběh, který je uvěřitelný, obejde se bez akčních prvků a hysterických zvratů, netlačí na pilu, nepřesvědčuje, nepomlouvá, nenadsazuje. A přesto nenechá čtenáře na pochybách, že jde o člověčí drama boje za osobní svobodu. Skvěle vystavěný román, díky za něj!

Přečteno jedním dechem?

Tisíce nerozhodných čtenářů bezradně bloudí mezi tituly. Nechte jim tu recenzi a nenechte je zoufat.

Nepovinné
Nepovinné

Další knihy od tohoto autora

Tento autor u nás momentálně nevydává žádnou jinou knihu.