#mojeargo

Léto se proměnilo ve virové čekání na semafor, a tak je skutečně čtení tou zaručeně nejlepší činností, při které vás může někde v skrytu celé to šílenství nechat i v rozpáleném srpnu chladnými. K letní pohodě by vám mělo přispět i nejnovější číslo časopisu #mojeargo.

Přineseme vám koktejl zajímavých článků, rozhovorů a ukázek týkajících se titulů, které právě hýbou Argem. Největší srpnovou událostí je pro nás dozajista vydání novinky moudrého klauna a mistra laskavého humoru Roberta Fulghuma. Ohňostrojení je ten pravý Fulghum, jak ho máte nejraději. Krátké milé texty, které často nasbíral při svých pobytech v České republice – takže jde o ideální čtení do dnešní doby.

Přinášíme také rozhovor s knězem Zbignievem Czendlikem, kterému právě vychází již druhá kniha rozhovorů se zajímavými lidmi, které potkal během natáčení svého televizního pořadu Uchem jehly. Stává se to zřídka, ale druhá kniha je protentokrát možná ještě zajímavější než ta předchozí.

Čas na rozhovor si udělal také Matthew Dicks, kterému v Argu právě vyšla kniha s názvem Dvacet jedna pravd o lásce, kterou docení zejména lidé z knižní branže, protože hlavním hrdinou je zde úzkostný knihkupec, jenž si vytváří seznamy, aby přežil. A z těch je složena i samotná kniha.

Z připravených článků určitě nepřeskočte ten o knihách Jenny Colganové, která je u nás v Argu nekorunovanou královnou lehčího a odpočinkového čtení určeného ženským čtenářkám. Vydali jsme již sedm jejích knih a plánujeme další dvě! Pak ještě zmíníme text o vlámské knize Třetí svatba, který vás upozorní na humornou novinku vycházející právě v těchto dnech.

Je toho spousta a snad vám náš časopis pomůže orientovat se lépe v zajímavých novinkách na pultech knihkupectví. Takže hezké léto s Argem a těšte se na nové číslo časopisu, které bude v k dispozici už příští týden!